22. 5. 2010

Slovak food festival

O tom, ako bolo a ako sa jedlo počas prvých dvoch dní Slovak Food festu by sa dalo celkom obsiahlo napísať, no radšej to zhrniem.

Pozitíva:
- vyšlo počasie
- množstvo pomocného personálu udržiavajúceho čistotu
- personál stánkov

Najchutnejšie sa jedlo u:
- Gourmet klub
- Ruby catering
- Olivia
- Galloper club

Negatíva:
- lokácia
- zbytočná prítomnosť troch sushi barov a husaciny
- prítomnosť polotovarových predajcov
- nie zrovna “friendly” ceny
- sobotní etnickí bubeníci úplne sa nehodiaci k podujatiu

Jedlo si trebalo vyberať samozrejme podľa vašich preferencií a dalo sa nájsť dosť chutného, no už pomenej nového a inovatívneho. Prišlo mi dosť ľúto, keď som videla ľudí, ktorí na food fest dorazili a jedli šúlance so strúhankou a zapíjali to pivom z plastových pollitrov, no čo už. Vychutnávanie a hľadanie nového u nás ešte nemá tradíciu. Ešte dodám, že sa oplatilo ísť v doobedných hodinách a v piatok, bolo menej ľudí a lepšia atmosféra.

Mimochodom, o dva týždne to tu máme opäť. Pod iným názvom a v inej lokácii, tak som zvedavá : ).

Fotografie sú mixom piatku a soboty































www.slovakfoodfestival.sk
Flickr / Laila / Slovak foor fest

Žiadne komentáre: